Website updates

De website van Stressvrij Beleggen is ooit gelanceerd als verlengstuk van mijn boek. Mijn wens is echter om van StressvrijBeleggen.nl een op zichzelf staand toevluchtsoord voor beleggers te maken. De komende tijd is het dan ook de bedoeling om de website qua functionaliteiten uit te breiden. De afgelopen dagen is er flink gesleuteld aan de website om daar naartoe te werken. Hieronder volgt een korte opsomming van de nieuwe toevoegingen.

Forum

De grootste toevoeging is een forum waarin geregistreerde leden met elkaar in gesprek kunnen. Alle onderwerpen met betrekking tot beleggen kunnen daar met andere medebeleggers besproken worden. Ook is er een subforum voor onderwerpen die niet direct met beleggen te maken hebben. Het forum heeft op dit moment echter een probleem: er zijn nog geen leden. Dus: schroom niet om uzelf te registeren en een onderwerp aan te maken! Extra functionaliteiten zullen in de loop van de tijd toegevoegd worden.

Koersen

Onder de navigatiebalk zijn koersen toegevoegd van de AEX, DAX, Dow Jones en de euro ten opzichte van de dollar. De koersen worden minimaal één keer per kwartier ververst.

Aandelenportefeuille

Om volledig transparant te zijn is de ‘over mij‘ pagina aangevuld met de aandelen die ik in mijn portefeuille heb. Gezien de inhoud van mijn artikelen is dat wel zo toepasselijk. Mogelijk kan het ook als inspiratiebron dienen voor uw eigen portefeuille. Uiteraard zal de lijst bijgewerkt worden bij iedere toekomstige aan- of verkoop.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties