Tweede druk van Stressvrij beleggen nu verkrijgbaar

Met trots kan ik melden dat vanaf vandaag de tweede druk van mijn boek Stressvrij beleggen is uitgebracht. Een klein jaar geleden werd de eerste druk van mijn boek over beleggen gepubliceerd. Daarna is de tekst opnieuw doorgenomen, aangevuld en aangepast waar nodig, waaruit deze tweede druk dus het resultaat is geworden. Net als de eerste editie is ook deze tweede druk verkrijgbaar als paperback, hardcover of ebook.

Stressvrij Beleggen coverDe tweede druk van Stressvrij beleggen is onder andere verkrijgbaar via Bol.com en Libris.nl:

Koop Ebook
Koop Paperback
Koop Hardcover

Enkele veranderingen

De oorspronkelijke tekst is gecontroleerd en aangevuld op punten waar extra uitleg nodig was. Daarnaast zijn er enkele grote veranderingen doorgevoerd:

  • Het selecteren van aandelen is een apart hoofdstuk geworden. Voorheen was dit een onderdeel van het hoofdstuk over het opstellen van een beleggingsportefeuille. In mijn ogen was het achteraf beter geweest om het selecteren van aandelen apart te behandelen. Het onderwerp is namelijk niet voor iedere belegger interessant, behalve voor de actieve beleggers die verdieping willen in het selecteren van aandelen.
  • De oorspronkelijke aandelenanalyse van Heineken en AB InBev is aangepast op de nieuwste jaarcijfers.
  • De tekst over de vermogensrendementsheffing is aangepast naar de situatie zoals die vanaf 2017 geldt. Zie ook: Belastingen om rekening mee te houden.
  • Er is een extra afsluitend hoofdstuk toegevoegd om de belangrijkste principes uit het boek samen te vatten.

Met deze tweede druk is Stressvrij beleggen completer dan ooit. Wilt u beleggen, maar u weet niet hoe? Wilt u vooral voor de lange termijn op een verantwoorde manier uw vermogen beleggen? Dan is dit boek voor u!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties